Joalis cseppek

A Joalisterápia a kínai medicina alapját képező öt elem tanra épül, ennek megfelelően egy-egy kúrán belül a Joalis méregtelenítő cseppek a kínai pentagram törvényszerűségeinek figyelembe vételével, minden esetben személyre szabottan kerülnek összeállításra.

A Joalis Dren információs alapkészítmények, amelyek a mikroba/fertőzési gócok szerveken belüli felszámolására szolgálnak a joalisterápia során:

AKNE DREN

A bőr és a bőr alatti szövetekben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

ART DREN

Az ízületekben és a csigolyaközi ízületi részekben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok gyulladásokat válthatnak ki, ami mozgásszervi területen jelentkező fájdalmakkal jár együtt.

AURI DREN

A külső -, a középső- és a belsőfülben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok hallás- és egyensúlyi zavarokat okozhatnak és középfülgyulladásokat idézhetnek elő, főként a középfülben.

BILLI DREN

Az epehólyagban (májban, hasnyálmirigyben, epevezetékben) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

CAPILI DREN

A hajhagymákban és a haj növekedését befolyásoló más struktúrákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

COL DREN

A vékony- és vastagbélben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A bélben megbúvó góc, emésztési zavarokat, esetenként béldiszbiózist okozhat. A készítmény alkalmas végbél panaszok megoldására is.

CONECTID

Kedvezően befolyásolja a mikroba gócok és más egyéb terhelők eltávolítását a kötőszövetekből.

COR DREN

A szív struktúrájában, elsősorban a perikardban, a miokardban és az endokardban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Pozitív hatással bír a szív idegrendszerének működésére. Hozzájárul az érzelmi magabiztosság javulásához.

CRANIUM

A központi idegrendszerben, elsősorban a telencephalonban, a diencephalonban, a megnyúlt agyban és a mesencephalonban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Magába foglalja a gerincvelő méregtelenítését is. Pozitív hatással bír a központi idegrendszer működésére is.

CUTI DREN

A bőrben és az irharétegben található mikroba gócok eltávolítására alkalmas készítmény. Ezen szervi struktúrákban megbúvó gócok bőr- faggyúmirigy- verejtékmirigy gyulladásokat, ekcémákat, neurodermitist és más bőrtüneteket válthatnak ki.

ENTERAL

A bél idegrendszerének méreganyagoktól történő megtisztítására alkalmas készítmény. Alkalmas bélproblémák, esetenként érzelmi nehézségek (pl.: depresszió, kedvetlenség stb.) kezelésére.

EVI DREN

Az emberi szervezetre pszichoszomatikus hatással bíró érzelmek univerzális készítménye. Hatása nem egyetlen szervhez, vagy agyi területhez kötődik csupán. Szerves és idegen eredetű anyagok semlegesítését támogatja (pl.: mikotoxinok, mikroba toxinok, oltóanyagok, szerves sók stb.).

PEES DREN

Univerzális pszichoszomatikus készítmény, amely főként a belső szervi és egyes agyi területeken hat, szerves és idegen eredetű anyagok úgymint mikotoxinok, mikroba toxinok, oltóanyagok, szerves sók stb. semlegesítését támogatja. Nem egyetlen szervhez, vagy agyi területhez kötődik csupán.

CORTEX

A vegetatív és a vitális funkciókat vezérlő központokat tartalmazó törzsagyban megbúvó fertőzési gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

GASTE DREN

A gyomorban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gyomorban megbúvó gócok a gyomornyálkahártya begyulladásához, gyomorégéshez, puffadáshoz és más emésztési panaszokhoz vezethetnek.

GYNO DREN

A női genitáliákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezen területen a gócok működési zavarokat idézhetnek elő a petefészekben, a petevezetékben, a méhben, valamint a hüvelyben is, következményüket tekintve meddőségi problémákat, gyulladásokat és szexuális életen belüli zavarokat idézhetnek elő.

HYPOTAL

A hipofízisben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A hipofízis befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a hormonális rendszert egyaránt.

INFODREN K1

Főként a csont spongiákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, mely egyben kedvezően befolyásolja a vesék és más egyéb szervek működését.

INFODREN K2

A periférikus idegrendszerben, főként a fej- és gerincvelő idegi pályákban található gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Pozitívan befolyásolja a periférikus idegrendszer működését.

INFOVIT

A készítmény kedvezően befolyásolja a bevitt táplálékból kinyert vitaminok hatékony felszívódását a vékonybélben.

LIV DREN

A májban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a máj, az epe és az epevezetékek működését. Kedvezően befolyásolja a pszichikát és más szerveket, továbbá az idegrendszert is.

LYMFATEX

A nyirokrendszerben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A nyirokrendszerben megbúvó gócok kedvezőtlenül befolyásolják nem csak ennek a rendszernek a működését, hanem testünk összes többi szervét is.

MAMMA DREN

A mellmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, mely gócok forrásai lehetnek a mellben jelentkező elváltozásoknak, illetve szoptatás alatt kialakuló gyulladásoknak is.

MUSCU DREN

Az izmokban lerakódott mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek a gócok az összes szervet érintő mikroba toxinok forrásai lehetnek. Az ilyen gócok helyi tevékenysége izommerevségbe, izommerevségben nyilvánulnak meg. A készítmény kedvező hatással van a cukoranyagcserére is.

MEZEG

A glia sejtekben, vagyis az idegrendszeri szövetekben található mikroba gócok és további toxinok eltávolítására szolgáló készítmény. Javítja a gliák működését, és kedvezően befolyásolja a neuron funkciókat.

NEU DREN

Az agyhártyákban (dura mater, arachnoidea, pia mater) az agyi és gerincvelő idegekben (periférikus idegszálakban) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

OCULA DREN

A szemben és annak járulékos struktúráiban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok szemműködési zavarokat és a szem szöveteinek gyulladását okozhatják.

ORO DREN

A szájüregben, a fogakban, a fogínyben, valamint a nyelvben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok funkcionális zavarokat és gyulladásokat okozhatnak ezen a szervi területen.

OSTEO DREN

A csontokban, a periostban, a spongiákban és a csontvelőben (medulla ossium) található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény.

PANCREA DREN

A hasnyálmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A gócok kedvezőtlenül befolyásolják a belső és a külső kiválasztású mirigyek működését, a következmények lehetnek emésztési és anyagcsere eredetűek.

PROSTA DREN

A prosztatában megbúvó mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A prosztatában lévő gócok vizelési panaszokat válthatnak ki.

RES DREN

A légúti rendszerben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Általa a légúti rendszer működése javulhat az orrlyukaktól kezdve egészen a tüdőig.

SUPRAREN

Mellékvesékben, a mellékvesekéregben- és velőben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A mikroba gócok befolyásolhatják a katecholaminok, a kortizon és a mineralkortikoidok termelődését a szervezetben. Általában krónikus stressz következményéről van ilyenkor szó.

THYREO DREN

A pajzsmirigyben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A pajzsmirigyben lévő gócok zavarják a szervműködést, hozzájárulnak a gyulladáshoz és a szerv hormonális működésével kapcsolatos problémákhoz is. A készítmény magába foglalja a mellékpajzsmirigyeket (glandulae parathyreoideae), illetve más olyan sejteket is, melyek befolyásolják a kalcium anyagcserét.

TONSILA DREN

A mandulákban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A mandulák forrásai lehetnek a fertőzéseknek és a mikroba gócoknak egyaránt, a gócok pedig különféle szerveket (pl.: ízület, vese, szív) képesek károsítani.

URI DREN

A vesékben és a húgy-utakban található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. Segítségével javul a húgyúti rendszer működése. Kedvező az ízületekre és a gerincre. Pozitívan hat a pszichikumra, főként szorongás esetén.

VEGETON

A készítmény kedvező hatású a vegetatív idegrendszerre, vagyis arra az idegrendszerre, melyet nem lehet tudatosan befolyásolni. Segít a neurotikus eredetű fájdalmakkor és kellemetlen állapotokon.

VEL DREN

A lépben megbúvó mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény. A véralkotók és az immunitás tekintetében javul a lépfunkció. Kedvező hatással bír az öt elem szerinti, lép körébe tartozó (gyomor, hasnyálmirigy) szervekre.

VENA DREN

Az érrendszerben található gócok eltávolítására szolgáló készítmény, az itt megbúvó gócok érgyulladások és azokkal összefüggő komplikációk okai lehetnek. Kizárólag az érfalra hat.

VASO DREN

Az artériás érrendszerben található mikroba gócok eltávolítására szolgáló készítmény, kizárólag az artériákra hat.

A Joalis Komplex információs készítmények több Dren készítményből állnak. A joalisterápiában olyan problémák esetén használatosak, melyek egy egész sor, gyakran igen távoli okokkal rendelkeznek.

AKOLESZT

Vérben a magas koleszterinhez vezető okok eltávolítására szolgáló készítmény. Más készítményekkel történő kombinálásával a készítmény feloldhatja a koleszterin lerakodásokat is.

AL (Analerg)

Allergiás tünetek esetében kedvező hatású készítmény. A központi idegrendszerből, a légutakból és a bőrből (az allergiás tünetekkel, gyulladásokkal leginkább sújtott szervekből) eltávolítja az allergia kiváltó okait.

CAND

Az emberi szervezeten belül a gombák elszaporodási okának kezelésére szolgáló komplex készítmény. A készítmény hatással van a cukoranyagcserére, az immunitásra és a gombák által leggyakrabban sújtott szervekre.

CO

A vékony- és vastagbél működését megzavaró toxin terheltségek eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Eltávolítja a mikroba gócokat, a kazeint, a glutént, a fémeket és egyebeket. A készítmény magába foglalja azokat az idegi szöveteket is, melyek a belekkel összefüggnek.

DP (Depresson)

A kóros depresszióval fémjelzett állapottal összefüggő toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Ez egy olyan valós egésztestes eszencia, mely kezeli a központi idegrendszer és a vegetatív idegrendszer toxinjait, de egyben az emocionális problematikára is hatást gyakorol. A Depresson készítmény alkalmazásának célja nem csak a mikroba gócok, hanem a glutén és a kazein elleni méregtelenítés is.

DU (Deuron)

Az urinális területről, szélesebb spektrumú toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Nem csak a húgyúti terület valamennyi részét, hanem a vegetatív idegrendszer struktúráit is méregteleníti.

FA (Fatig)

A krónikus fáradtság szindrómával (CFS) összefüggő toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. A toxinok valamennyi olyan csoportja idetartozik, melyek befolyásolják a mesencephalont és a vegetatív idegrendszert.

FlUOREX

Nőgyógyászati gyulladásokat, valamint folyásokat kiváltó toxinok eltávolítására szolgáló készítmény. Egyaránt hat a női reproduktív rendszerre, valamint a hormonrendszerre. Gombatoxinok, a mikrobatoxinok, az oltások és a szerves sók méregtelenítésében segít.

HYPERTON

Ingadozó, enyhén emelkedett magas vérnyomás normalizálásában tud segíteni Multifunkcionális készítmény mely a baroreceptorokra (nyomásérzékelő végződések) vesékre, nyúltvelőre, valamint a vegetatív idegrendszerre hat.

HERPESON

Az idegsejteket megtámadott herpes vírus toxinjainak eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Egyidejűleg serkenti a szervezet vírusok elleni védekező képességét is.

SO (Solis)

A májban található toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Eltávolítja a mikroba gócokat, a glutént, az idegen eredetű anyagokat, a hidrogénezett zsírokat, mesterséges édesítőszereket, a fémeket stb. Ebben a komplex készítményben helyet kapnak a vegetatív fonatok is.

IM (Imun)

Az immunrendszer helyes működését gátló toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Immunrendszer támogató.

OP (Optimon)

Komplex készítmény, mely a rosszindulatú daganatos megbetegedések gyógykezelését támogatja. A daganatra, magának a készítménynek nincs semmiféle közvetlen hatása. Támogatja a szervezet természetes védekező folyamatait és az immunrendszert pedig rávezeti a daganatra.

REGULAR

A nőgyógyászati rendszerben, valamint a női hormonrendszert szabályozó szervekben található szélesebb spektrumú toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Menstruációs zavarok esetén is támogató hatású.

VERTEBRA

A gerincoszlopban, főként a gerincközi ízületekben, a porckorongokban és a csigolyák csontszövetében megbúvó toxinok eltávolítására szolgáló komplex készítmény. Segítségével eltávolíthatók az említett területről a mikroba gócok, a stressz, az érzelmi toxinok es az idegen eredetű anyagok.

A szerves és a szervetlen méreganyagok eltávolítására szolgáló Joalis méregtelenítési készítmények, amelyeket a joalisterápiában használunk:

ANTICHEMIK

Nemkívánatos vegyi anyagok (pl.: dioxin, aromás szénhidrogének, benzol származékok stb.) eltávolítására szolgáló készítmény. Ezeknek az anyagoknak negatív hatása van a sejtfunkciókra és az epigenetikai környezetet is negatívan befolyásolják.

AM (Antimetal)

Az emberi szervezet bármely szövetének károsítására képes nehézfémek és azok vegyületeinek eltávolítására szolgáló készítmény. Valamennyi ismert mérgező fémre hatást gyakorol.

ADG (Antidrog)

Kedvezően befolyásolja a szervezet megtisztulását a bevitt káros szenvedélyek részét képező, tudatmódosító hatású szerektől, gyógyszermaradványoktól, melyek kedvezőtlen hatással vannak az idegrendszerre, illetve az epigenetikus környezetre.

ATB

A szervezetbe a táplálékkal vagy gyógyszerekkel bevitt antibiotikum maradványok eltávolítására szolgáló készítmény. Az antibiotikum maradványok az emberi szervezetben gombák túlszaporodását, diszbiózist okozhatnak és negatív hatással vannak az epigenetikus környezetetre is.

BS (Biosalz)

A szerves és szervetlen eredetű sók eltávolítására szolgáló készítmény. Az említett sók elvizesedést, kötőszöveti, izomszöveti stb. szöveti degenerációt okoznak.

DEIMUN AKTIV

Az oltóanyag maradványok eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek a maradványok toxinként képesek viselkedni és közben károsíthatják az emberi szervezet különféle szöveteit, illetve funkcióit.

GLI-GLU

A szerzett gliadin intolerancia kezelésére szolgáló készítmény. A különféle szövetekből és szervekből képes eltávolítani a gliadint. A glutén intolerancia alatt megjelölt immunzavar esetén méregteleníti a vékonybelet.

IONYX

Az ionizáló hatású káros anyagok eltávolítására szolgáló készítmény, az ilyen anyagok képesek az emberi szervezet valamennyi szövetét károsítani.

ME (Metabex)

Az anyagcserezavarral keletkező anyagok eltávolítására szolgáló készítmény. A szervezetben patológiai hatással bíró, a bevitt táplálék tartalmazta anyagok (pl.: glutén, kazein, triacilglicerol, purinok, glukóz stb.) kivezetésében segít.

METABOL

Az egyes anyagcserezavarokra, főként a glutén, a keményítők és az állati eredetű fehérjék eltávolítására szolgáló készítmény. Nincs hatással az állati eredetű zsírok és a cukor anyagcserezavarára.

MYKOTOX

Mikotoxinok, gombák által termelt másodlagos toxikus anyagcsere termékek eltávolítására szolgáló készítmény a szerves és szervetlen toxinok csoportjából.

PESTICID

Gyomirtó, gombaölő, rovarölő, parazitaölő és sok más vegyi anyag eltávolítására szolgáló készítmény.

TOXIGEN

Vegyi anyagok eltávolítására szolgáló készítmény a szerves és szervetlen toxinok csoportjából. A vegyi anyagok azon széles skáláját tartalmazza, melyek az ANTICHEMIK nevű készítményben nincsenek bene.

NON-GRATA

Az idegen eredetű fehérjék (pl.: pollen, állati szőr, mikroorganizmusok, atkák) eltávolítására szolgáló készítmény. Ezek az idegen eredetű fehérjék a nyálkahártyákon megtelepedve irritációkat, gyulladásokat, ekcémát, náthát, köhögést, nőgyógyászati problémákat stb. válthatnak ki. Az idegen eredetű fehérjék okozzák a krónikus allergiás gyulladásokat.

 A joalisterápia során használható Joalis információs emocionális készítmények:

ANXINEX

Az agy szorongásos, parkinson korral érintett központjára ható készítmény.

EGRESON

A talamuszban található mikroba gócok eltávolítására, az agresszió kezelésére ható készítmény.

ELEMDE

A magasabb idegi tevékenységért felelős agykéregben (cortex cerberi) található mikroba gócok eltávolításra szolgáló készítmény. Hatással van az emócióra, az elmére, a viselkedésre, a beszédalkotásra és az összpontosításra.

EMBASE

A telencefalon agykéreg alatti struktúráiban lévő mikroba gócokra ható készítmény. Hatással van a félelemérzet csökkentésére.

EMOCE

A negatív érzelmi programokat befolyásoló készítmény. Az érzelmi programokban bekövetkező változások kivetítődhetnek a szervezet pszichikai és szomatikus funkcióira egyaránt.

EVI DREN

Az emberi szervezetre pszichoszomatikus hatással bíró érzelmek univerzális készítménye. Hatása nem egyetlen szervhez, vagy agyi területhez kötődik csupán. Szerves és idegen eredetű anyagok semlegesítését támogatja (pl.: mikotoxinok, mikroba toxinok, oltóanyagok, szerves sók stb.).

 MIN DREN

Az idegen eredetű anyagok (szervetlen toxinok – nehézfémek, ipari vegyszerek, mezőgazdasági vegyszerek, radioaktív elemek, gyógyszerek, szintetikus kábítószerek) szervezeten belüli lerakodását okozó, tudatalatti pszichikai toxinok eltávolítására szolgáló készítmény.

NODEGEN

Olyan készítmény, mely a szövetekben és a szervekben feloldja az élelmiszerekből származó toxinokat, úgy mint a glutént, a kazeint és más egyebeket.

STRESON

A stressz, főként a mentális területen előforduló következményeinek felszámolására szolgáló készítmény. Az érzelmi stressz következményeinek eltávolításával kedvező változások következhetnek be mind a pszichikai, mind szomatikus területen egyaránt.

Joalis információs antimikroba készítmények, melyeket a joalisterápiaban használatosak:

ATV (Antivír)

Vírusos fertőzések esetén az immunrendszer stimulálására szolgáló készítmény. A vírusos fertőzések képesek átváltani krónikus stádiumba és a szövetekben gócok alakulhatnak ki, amelyek súlyosan befolyásolják a szervezet működését.

CE (Centralis, Pulmo)

Kedvező hatással van a légúti nehézségekre. A légutak a szervezet egyik fontos belépési pontja és a legkülönfélébb fertőzések terhelhetik. Elengedhetetlen a tisztántartása és a helyes működésének megőrzése.

CHLAMYDI

A chlamydia fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A chlamyidiák elsősorban az urino-genitális területet, a szemeket, az ízületeket és a légutakat támadják meg. Fertőzési gócokat képeznek és krónikus fertőzéseket váltanak ki.

FSME

Kedvezően segíti a szervezet védekezőképességét a kullancs encephalitis vírusa által előidézett fertőzésekkel szemben.

HPV

Antimikroba készítmény. Segíti az immunrendszert, hogy felismerje és semlegesítse a humán papillomavírust.

NO (Nobacter)

Bakteriális fertőzések esetén a szervezet védekezőképességének stimulálására szolgáló készítmény. Ezek a fertőzések lehetnek akut és krónikus jellegűek egyaránt. A szövetekben gócok alakulhatnak ki, amelyek súlyosan befolyásolják a szervezet működését.

PARA PARA

A szervezet immunrendszerének stimulálására szolgáló készítmény olyan esetekre, amikor  a szervezetet valamilyen élősködő támadja meg.

SPIRIBOR

A borreliákkal szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A borreliák akut és krónikus fertőzéseket váltanak ki, egyben olyan fertőzési gócokat képesek kialakítani, melyek károsítják az ízületi rendszert és számos más struktúrákat egyaránt.

YEAST (YEA)

A gombás fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény. A gombák főként az üreges szerveket támadják meg és elsősorban azok nyálkahártyáját képesek károsítani.

ZOOINF

Az állati eredetű fertőzésekkel (toxoplasmosis, tularemia, listeriosis, leptospirosis) szembeni ellenálló képesség stimulálását segítő készítmény.