Egy kis +

Egy kis+

Ahogy a táplálkozással foglalkozó oldalon bemutatásra került, fontos kérdés, hogy milyen minőségű ételeket fogyasztunk, illetve, hogy figyelemmel legyünk az esetleg allergiát kiváltó alapanyagokra is. Megfelelő táplálkozással megközelítőleg 50 %-ban javíthatunk az egészségünkön. Ez nem elhanyagolható arány! Ha ezzel párhuzamosan szervezetünket megszabadítjuk a felhalmozódott toxinterhelőktől, az öngyógyító folyamatok gyorsan beindulnak és újra fittek és tettre készek lehetünk.

A Joalis terápia során történt toxinterheltség mérést követően, meghatározásra és kiértékelésre kerülnek a mérési eredmények, melyek alapján képet kapunk szerveink toxinterheltségéről (anyagcsere toxinok, fertőzési gócok, szerves és szervetlen toxinok stb.). Ez után kezdetét veszi a Joalis cseppekkel történő méregtelenítési terápia, melynek időtartama attól függ, hogy ki milyen és mennyire bonyolult kórképpel rendelkezik.

A Joalis terápia alatti időszakban a toxinok kiürülését elősegíthetjük a helyes táplálkozással, valamint bőséges folyadék fogyasztásával is, melyek mintegy támogatólag lépnek fel a folyamat során. Ahogy nincs két azonos ember, nincs két egyforma táplálkozási igény sem.

A tanácsadásnak részét képzi az egyénre szabott táplálkozási ajánlás is, melynek során javaslatokat teszünk, hogy mely élelmiszereket kellene elhagyni, esetleg bevonni az étkezésekbe. Ételreceptekkel, valamint ételkészítési leírásokkal is segítünk.

Receptjeink egy részét megtalálhatják ITT, valamint további recepteket és alapanyag ismertetéseket a Bázikus konyha – 500 recept candida, liszt- és laktózérzékenyeknek c. könyv oldalán találhat.

Jelentkezés ételallergia, ételintolerancia, valamint candida szűrésre,
toxinterheltség mérésre és joalisterápiára.