Állapotfelmérés

A szervekben felszaporodott élő és élettelen toxinok, fertőzési gócok pontos meghatározása a biorezonancia elvén működő készülékkel történik, melynek segítségével gyorsan feltérképezhető a szervezet toxinterheltsége. A műszeres mérések nagy előnye, hogy már akkor jelzik a fennálló problémákat, amikor még komoly panaszokat nem okoznak. A műszeres mérés kifejezetten ajánlható azoknak, akik rendszeresen tájékozódni szeretnének egészségügyi állapotukról. Fontos azok számára is, akiknek bizonytalan panaszaik vannak, s azok okát más módszerekkel nem sikerült megtalálni. A már diagnosztizált krónikus betegségek gyorsabb gyógyulása érdekében, a személyre szóló irányított és ellenőrzött méregtelenítés szintén nagy segítség.

Visszatérő kérdésként felmerül, hogy a mérés során az esetleges ételallergiák és ételintoleranciák megléte igazolható-e. A műszer alkalmas az ételallergiák és ételintoleranciák kimutatására, mint pl.: a glutén, tejcukor és tejfehérje stb., tehát ételallergia és ételintolerancia vizsgálat is kérhető. Amennyiben kizárólag allergia vizsgálatra szeretne bejelentkezni természetesen azt is megteheti az oldal alján megtalálható űrlap segítségével.

Rendszeresen érdeklődnek, hogy candida szűrés is végezhető-e. Igen, természetesen végzünk candida szűrést is. Bővebben az allergiáról, a candidáról, a liszt- és laktózérzékenységről.

Az állapotfelmérés során a főbb szervek és terhelői kerülnek bemérésre, ezután az egyedileg meghatározott összetevőkkel kezdetét veszi a Joalisterápia. A terápia során általában négy-öt üveg, illetve információs készítmény kerül kiválasztásra, melyek megközelítőleg két hónapra elegendő adagot tartalmaznak. A Joalisterápia alatt a havonkénti kontrollmérések eredményei alapján a terapeuta amennyiben szükséges módosíthat a terápia menetén.

A terápia időtartama változó, melyet az kliens életkora, valamint problémáinak sokoldalúsága határoz meg, hiszen minél hosszabb ideje áll fenn a terheltség és minél bonyolultabb kórképet mutat valaki, annál több időre van szüksége a szervezetének, hogy megszabaduljon a felhalmozódott toxinterhelőktől.

Az állapotfelmérés szinte mindenkinek ajánlott, de gyermeket tervező leendő anyáknak fogamzás előtt legalább hat hónappal különösen fontos a szervezet méregtelenítése, mert az anya szervezetében található valamennyi méregterhelés átterjedhet a gyermekre. A toxikus anyagok a méhlepényen átjutva képesek akár a magzat genetikai állományának a megváltoztatására is.

Ahogy testünk és környezetünk tisztaságára ügyelünk, úgy kellene odafigyelnünk belső szerveink tisztaságára is, hogy sokáig megőrizhessük kiváló fizikai és pszichikai kondíciónkat.

A Joalisterápia során alkalmazott Joalis információs cseppek használatával kivezethetők a szervezetből:

- fertőzési gócok
– nyagcsere toxinok, növényi eredetű fehérjék (pl. glutén), állati eredetű fehérjék (pl. tejfehérje)
– gombák toxinjai (pl.candida, penészgombák stb.)
– vírusok (pl.: herpesz, Chlamydia, HPV, stb.)
– kórokozók és toxinjai, baktériumok, paraziták
– pszichés terhelők (pl.: szorongás, stressz, félelmek, depresszió, agresszió)
– nehézfémek (pl.: ólom, higany, nikkel,kadmium stb.)
– gyógyszer maradványok (pl. antibiotikum és oltóanyag maradványok)
– állati fertőzések méreganyagai (pl. borrelia, toxoplasmosis)
– növényvédő szerek és vegyi anyagok maradványai
– drogok és nikotin maradványok
– radioaktiv terhelés, elektroszmog

Az információs cseppek az alábbi problémáknál hatékonyak:

- allergia, krónikus asztma, szénanátha, krónikus légúti fertőzések
– nehézfém terheltség, gyógyszerterheltség, vegyi anyag terheltség
– reuma, köszvény, csont és ízületi panaszok
– emésztőrendszeri problémák, a bélflóra egyensúlyának felborulása
– anyagcserezavarok (pl. cukorbetegség)
– candidiázis
– glutén, kazein terheltség
– menstruációs zavarok és vérzési rendellenességek
– prosztata bántalmak
– pajzsmirigy problémák
– bőrpanaszok (pl.: ekcéma, pikkelysömör, csalánkiütés stb.)
– szív és érrendszeri problémák, keringési zavar, vese- és hólyagpanaszok
– idegrendszeri túlterheltség (pl.: alvászavarok, depresszió, fejfájás, stressz stb.)
– dohányzás következtében lerakódott toxinok
– gyermekeknél a kötelező oltások maradványainak kivezetése

Fontos: Az információs készítmények prevencióra, illetve hosszú ideje fennálló krónikus problémák felszámolásában jelenthet segítséget, de nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem diagnózist állítunk fel, kizárólag a testben felszaporodott toxinterhelőket mérjük. A Joalisterápia alatt használt Joalis cseppek OÉTI engedéllyel rendelkeznek.

Ne hagyja ki az Egy kis+ lehetőségét!
Adatai megadásával jelentkezhet az állapotfelmérésre. Az időpont-egyeztetéssel kapcsolatban hamarosan felkeressük.